itulau_fanua

tala fou

Acrylic e fai i le matagofie o fata faʻaaliga teuteu matagofie, foliga matagofie o le a tosina mai ai uo fafine, o lea o le faʻaaliga faʻaalia o fata faʻaaliga teuteu e aʻafia tonu ai le faʻatau atu o mea teuteu.

O le autu o se fa'aaliga teuteu lelei o le filifilia lea o mea lelei, na'o mea lelei ma tufuga matagofie e mafai ona maua ai se fa'aaliga lelei.O se fa'aaliga teuteu e le mafai ona faia atoa mai le acrylic, o lea e mana'omia ai mea eseese pe a fai.Muamua matou te filifilia le acrylic poʻo le plexiglass, acrylic poʻo le plexiglass e masani ona faʻaaogaina i faʻaaliga teuteu i meafaitino, aua o le faʻaaliga teuteu o le a faʻaogaina ai faʻamalama, ma mea faʻapipiʻi poʻo plexiglass e oʻo atu i le 92% faʻasalalauga malamalama, o le tele o mataupu o loʻo faʻaaogaina acrylic poʻo mea plexiglass. e gaosia ai pusa moli po'o fa'aaliga laiti.

O le isi foi o le filifiliga o tioata, aua o le tioata i totonu o le fata faʻaaliga teuteu o le a masani ona faʻaaogaina e faʻamatala, ina ia faʻafefiloi i le va o le acrylic, tioata o le a faʻateleina le matagofie o le fata faʻaaliga teuteu.O le isi foi o le filifiliga o le laupapa density, e filifili se laupapa density lelei, ona o le tulaga le lelei o le laupapa density luga convex ma le tutusa, e matua talatala.O lea la, filifili se maualuga maualuga, lamolemole luga, e mafai ona tao le vali o le laupapa.A uma i totonu o le mamanu o le moli.Fua moli leisa i itu eseese o le faʻaaliga teuteu, i le malamalama paʻepaʻe mama, e faʻaalia atili ai le matagofie.

O vaega e fa o loʻo i luga i le filifiliga o mea e mafai ona lelei tele e fesoasoani ai ia te oe, e mafai ona e mautinoa e faʻapipiʻi lau faʻaaliga faʻalelei (laʻau) maʻaleʻale, ioe, e mafai foi ona sili atu le matagofie o au mea teuteu i le mata, ma maua ai faʻatau lelei. .


Taimi meli: Sep-24-2022